MARQUES

La Pelu 1221 treballa amb marques professionals, amb un important recorregut i expertise, que a travès de la ciència i la innovació ajuden als professionals de La Pelu 1221 a aconseguir que els seus clients aconseguiexen els millors acabats de forma saludable.

Detox tratamiento cabello

L ORÉAL

Experiència única: Spray Metal Detox sense aclarar, sense impacte en el protocol de servei & compatible amb totes les marques de color i decoloració. 

REDKEN

Marca de cabell professional número 1 als EEUU, que forma part del grup L’Oréal, amb un enfocament purament científic: PROTEÍNES + HUMITAT + pH ÀCID = CABELL SALUDABLE.

La Pelu 1221 és saló Redken. 

redken-4
living proof

LIVING PROOF

CIÈNCIA EN ACCIÓ = EL TEU MILLOR CABELL.

156 patents globals, més de 450 fórmules, 44 productes, més de 100 premis i 16 anys després, Living Proof continua posant la investigació a l’avantguarda de les seves formulacions. 

Goa Organics

GOA Organics

Equilibrio perfecto entre belleza, ciencia y naturaleza.

Soluciones capilares específicas para una gran variedad de tipos de cabello. Productos que dan resultados a las verdaderas necesidades del cabello, creando belleza natural y auténtica.

OLIVIA GARDEN

Olivia Garden porta més de 5️⃣0️⃣ anys🎉 dissenyant i fabricant eines de bellesa d’alta qualitat per estilistes i consumidors!

Els seus raspalls per al cabell i pintes es distribueixen en més de 70 països a tot el món.

olivia-garden-2

FABY NAILS

Faby Nails, esmalt d’ungles com a expressió d’estil. 

Un assortiment de més de cent seixanta colors amb tons clars o decidits, clàssics i originals.

faby-1